2 maart 2023

Nieuwe website voor Biodiversiteit op je Bord

In maart was het dan eindelijk zover: de lancering van de Biodiversiteit op je Bord website! Achter de schermen hebben Dutch Cuisine en het ondersteunende projectbureau Schuttelaar & Partners hard gewerkt om een prachtige website neer te zetten. Een belangrijk onderdeel hiervan was de ontwikkeling van een aansprekende huisstijl, passend bij de thematiek en het grensverleggende karakter van Biodiversiteit op je Bord.

Vanaf nu kunnen geïnteresseerde ondernemers op de website terecht voor actuele informatie over het programma of simpelweg om inspiratie op te doen. De website wordt gaandeweg aangevuld en uitgebreid, in lijn met de uitrol van het landelijke programma. De lancering van de website markeert ook de officiële openstelling en uitnodiging aan horecaondernemers om zich aan te sluiten. Meedoen is interessant, want naast het bevorderen van biodiversiteitsherstel heeft het programma eigenlijk alleen maar voordelen voor horecaondernemingen. Je leest er meer over onder het kopje ‘waarom deelnemen?’.

Wil je graag meedoen? Kijk dan eens bij het kopje ‘aan de slag’. Hier staat precies beschreven hoe je je kunt aanmelden.

We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar hoe onze nieuwe website bevalt. Heb je een vraag,  verbeterpunt of misschien zelfs een compliment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via biodiversiteit@dutch-cuisine.nl.