Over ons

Biodiversiteit op je Bord is mede ontwikkeld door Dutch Cuisine. Dutch Cuisine zet de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart voor een breed publiek. 

Door (lokale) groente uit het seizoen de hoofdrol te geven en vis en vlees een bijrol, stimuleert Dutch Cuisine chefs om smakelijk, gezond en verantwoord te koken met oog voor een gezond voedselsysteem. Dutch Cuisine helpt chefs, horeca en cateraars om in te spelen op trends, te innoveren en zich daarmee bovendien positief te onderscheiden.

Het Deltaplan Biodiversiteitsherstel is een belangrijke inspiratiebron voor Biodiversiteit op je Bord. Dit is een samenwerkingsverband waarin een groot aantal natuurorganisaties, boeren, burgers, kennisinstellingen, overheden en bedrijven zich inzetten voor herstel van de biodiversiteit in Nederland.

Biodiversiteit op je Bord is mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning en denkkracht van onder andere het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Stichting Deltaplan Biodiversiteitsherstel, Wereld Natuur Fonds, Naturalis Biodiversity Center, Vogelbescherming Nederland, HAS green academy, Caring Farmers, Bionext, Rabobank, diverse provincies en gemeenten, horecagroothandels en individuele horeca- en cateringbedrijven. 

Sluit je bij ons aan

Meedoen is niet alleen voor de natuur een goed idee. Het is ook gewoon leuk om door een biodiverse bril naar je bedrijfsvoering te kijken en te weten dat je onderdeel bent van de oplossing!